Volle Evangelie

is goed nieuws

Online Bijbel Plus Pakket

Evangelische Toerusting School opent cursuslocatie in Haarlem

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

image

 

Zwijndrecht, 17 juni 2010

Evangelische Toerusting School opent cursuslocatie in Haarlem

De Evangelische Toerusting School (ETS) is van plan om per 1 september een nieuwe cursuslocatie te openen in Haarlem. Hiermee wordt Haarlem toegevoegd aan het uitgebreide aanbod van meer dan 40 cursuslocaties waar de ETS haar 4-jarige Bijbelcursus aanbiedt.

De Evangelische Toerusting School (ETS) is een interkerkelijke Bijbelschool uitgaande van de

Evangelische Bijbelscholen (EBS) en werkt sinds 1 januari 2010 samen met de Evangelische Theologische Academie(ETA) te Zwijndrecht. Dit jaar verzorgt de ETS lessen aan bijna 900 cursisten.

De ETS wil mensen helpen om de Bijbel beter te begrijpen en te groeien in geloof. Om dit te bereiken

staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek.

De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen.

Elke maand wordt er zowel over het Oude als het Nieuwe Testament een avond van 19.30-22.15 uur lesgegeven. In elke les wordt meestal één Bijbelboek behandeld. De cursisten worden zo persoonlijk betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag.

In Haarlem zal de cursus (onder voorbehoud van voldoende deelnemers) worden aangeboden op woensdag- of donderdagavond in de Wilhelminakerk, Gedempte Oude Gracht 61.

Belangstellenden voor de cursus worden van harte uitgenodigd voor een informatieavond op donderdag 1 juli a.s. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar in de Wilhelminakerk. Het programma duurt tot 21.30 uur. Voor een routebeschrijving, zie: www.wilhelminakerk.nl.

Meer informatie over de cursus, de leslocatie en data van de lessen zijn te vinden op de website: www.ets-cursus.nl. Hier kan men zich ook aanmelden voor de cursus.